DESPRE NOI 2018-03-07T20:32:40+00:00

Despre Noi

VAYU ACTIVEWEAR  este o companie de imbracaminte sport care sustine comunitatea femeilor preocupate de sanatate si bunastare, indragostite de viata, frumos si fashion.

Pasionati de sanatate si sport, dorim sa impartasim si sa incurajm dragostea pentru stilul de viata activ impreuna cu clientii nostri. Ne angajam sa furnizam calitate premium, expertiza, servicii profesionale si viteza de livrare, iar misiunea noastra este satisfactia clientei prin produse moderne cu design inovativ pentru un plus de feminitate si stil.

Valorile Vayu fundamentate pe Calitate, Produs, Integritate, Echilibru, Originalitate se afla in centrul culturii companiei noastre.

Designul, tehnologia, performanta si confortul sunt mai mult decat cuvinte, sunt cerinte ale femeilor contemporane si pilonii misiunii noastre. Traim, iubim si visam magia VAYU si pasiunea pentru ceea ce facem este impulsul vietii noastre.

VAYU ACTIVEWEAR aduce pentru prima data in Romania calitatea premium si designul exclusiv brazilian, prin colaborarea cu BIA BRAZIL ACTIVEWEAR.

Vayu doreste, prin colaborarea cu Bia Brazil Activewear, sa ofere femeilor din Romania stilul de viata brazilian, prin haine sport premium, care depasesc barierele salii de fitness si cuceresc strada.

Bia Brazil este un brand international specializat in imbracaminte sport premium pentru femei, prezent in 57 de tari si pe 5 continente.

Fondata in 1994 in orasul Porto Alegre, Rio Grande do Sul din Brazilia, Bia Brazil s-a concentrat intotdeauna asupra calitatii, finisarii si designul exclusiv al produselor sale.

Bia Brazil garanteaza fermitatea, usurinta, flexibilitatea, confortul și durabilitatea în timp a produselor sale.

Hainele Bia Brazil sunt fabricate din Supplex, un material inovativ compus din fibră de poliamida cu densitate si textura speciale, tehnologie dezvoltata de compania INVISTA.

Pentru mai multe informatii despre materialul Supplex Invista http://bit.ly/SUPPLEX.

Stilul inconfudabil, designul exclusivist si functionalitatea materialelor sunt reteta succesului Bia Brazil pe plan international.

Vayu-based activities can bring you a higher level of style, energy, and effectiveness in the world”

Love & Grace,

VAYU Team

Copyrighted Vayu Image