Metode de livrare 2019-04-11T20:05:38+00:00

Metode de Livrare

 1. Produsele sunt livrate la adresa indicata de catre Client in comanda. Toate Produsele disponibile in Magazin se afla pe stoc si pot fi expediate in termen de 1 zi lucratoare de la confirmarea comenzii.
 2. Timpul prevazut pentru livrarea la Client, la livrarea prin curier, este de 5 zile lucratoare din ziua urmatoare trimiterii coletului. Termenul integral, maxim, de realizare a comenzii nu ar trebui sa depaseasca 7 zile lucratoare si in niciun caz nu va depasi 20 zile de la data incheierii contractului de vanzare.
 3. Marfurile sunt livrate la adresa indicata de pe teritoriul Romaniei de catre firma de expeditie DPD Romania. Taxele pentru livrarea produselor se indica in procesul de plasare a comenzii.
 4. Toate trimiterile sunt asigurate de firma de curierat DPD Romania.
 5. Costurile de livrare sunt:
  • GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 250 RON
  • 25 RON pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 199 RON
 6. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.
 7. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.
 8. Vayu isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Vayu care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
 9. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Vayu fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Vayu de la respectivul client.

Copyrighted Vayu Image