Modalitati de Plata

  1. Informatia despre pretul de achizitie al Produselor de pe pagina de web a magazinului este obligatorie din momentul primirii de catre Client a unui e-mail de confirmare a acceptarii comenzii plasate de acesta, pentru achizitia Produselor selectate. Respectivul pret nu mai sufera modificari, indiferent de modificarile de pret din Magazin care mai pot avea loc dupa confirmarea comenzii prin mail.
  2. Preturile produselor din magazine sunt date in lei si contin toate componentele pretului, inclusiv TVA, taxe vamale si impozite.
  3. Clientul va achita pretul Produselor comandate si cheltuielile de expeditie, dupa cum doreste:
  4. “prin ramburs”, achitand firmei de curierat la livrare
  5. prin sistemul de plata electronica . Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Comenzile plasate pe site-ul www.vayu.ro si achitate cu cardul sunt procesate de catre  PayPal. Plata este complet securizata iar Vayu Advanced Solutions nu dispune de si nu are acces la datele dumneavoastra bancare.
  6. Vayu isi rezerva dreptul de a modifica pretul Produselor aflate in Magazin, de a introduce in vanzare marfuri noi, de a desfasura sau de a revoca actiuni de promovare pe pagina de web a Magazinului, de a introduce pe aceasta modificari conforme cu prevederile legislatiei in vigoare, cu conditia ca aceste modificari sa nu incalce drepturile persoanelor care au incheiat contracte de vanzare a Produselor oferite de Magazin inainte de efectuarea respectivelor modificari, sau a drepturilor persaanelor autorizate sa utilizeze o anume promotie, conform principiilor acesteia, pe perioada desfasurarii sale.